Meer over TNHC

The Natural Health Company is er voor alle mannen en vrouwen tussen twaalf jaar en zestig plus, van (top)sporters tot zelfbewuste levensgenieters en mensen met een groot of klein budget.

Met onze winkel in Amsterdam en Den Haag en webshop zijn we goed vertegenwoordigd in het land. Daarnaast kun je via deze website ook contact met ons opnemen voor advies op maat. Wij bellen je dan op een geschikt tijdstip terug om samen een plan te bepalen. Kiezen, kopen en bestellen wordt daardoor ineens een stuk persoonlijker. En binnen enkele dagen heb je onze producten al in huis.
Met jouw inzet staat The Natural Health Company honderd procent garant voor grandioze resultaten. Het is nooit te laat om gezonder te leven.

Gratis advies
Vanuit de expertise van ons klantvriendelijke personeel wordt gekeken naar hoe jij het beste je fysieke doelen kunt bereiken. Zo geven we gratis slimme voedings- en trainingsadviezen en vertellen we of je wellicht baadt hebt bij een van onze sport- of afslankdiëten. Daarnaast beschikken we over een breed assortiment van hoogwaardige sport- en voedingssupplementen waarmee jij jouw doelen nog sneller realiseert.

Natuurlijke producten
The Natural Health Company wil alleen het beste voor zijn klanten. Daarom hebben we een exclusieve eigen productlijn ontwikkeld, waarvan de basis louter uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Of het nu om eersteklas proteïnen gaat of om afslankproducten met groene thee en anti-aging supplementen; wij zorgen dat je het beste voor je lijf krijgt voordat je zelf, goed voorgelicht, aan de slag gaat om je goals binnen no-time te halen.